Planken
Jimmy Maroony på sommertogt 2019

Vintertogt
2019

JIMMY MAROONY PÅ VINTERTOGT                                   FOR BOOKING RING PÅ 4057 3637

PLANKEN - det siger publikum:
Det siger landkrabberne om Jimmy Maroonys trylleshow


"Erik var med sprudlende humør på besøg i Skovvejskirken, Ballerup i september 2018. Der var tryllerier, sjove historier og vilde boldkunstner. Både store og små fik spænding og masser af grin."

- Inge Meibom og Trine Brandsborg, sognepræster"Super underholdende trylleri og spændende historie for børn og voksne . Vi fik virkelig rørt lattermusklen."

- Jane Elizabeth Olsen


"Fantastisk optræden du lavede for 50 børnehavebørn i Ishøj i går. Du er sjov, opfindsom, dygtig og utroligt nærværende og helt nede i øjenhøjde med børnene. Du tryllebandt os alle i hele 45 minutter, så kan kun sige at det var fantastisk"

- Charlotte Simonsen, Strandgårdsskolen"Til min søns fem års fødselsdag bjergtog Erik Jensby selskabet med sin formidable sørøverkarakter Jimmy Maroony. Jimmy Maroony er en ægte pirat. Skræmmende og grænseoverskridende, dragende og foruroligende. Der skal et helt særligt talent til at balancere på knivsægget, hvor han leverer hylende morsom underholdning mens han skræmmer livet af sine tilskuere uden at træde over grænsen. Alle ungerne var på vej med ham til søs og taler stadig om ham. De varmeste anbefalinger herfra."

- Sune Rodt

Jimmy Maroony har også været ude hos flygtningebørn i København, Kulturel folkefest i Skælskør, Hofteatret, Tunehallerne, Solrød Kirke, Ballerup Kirke, Hårlev Bibliotek, Rødvig Ferieby, Rødvig Friskole, Klinten, Theilgården, Adoptionsforeningen, Kursuscenter Strib, Ungdomsfestival i Albertslund, Cirkus Flikflak i Odense, diverse børnehaver, skoler og diverse virksomheders børnejulefester inden for de seneste 12 måneder.

Erik Jensby leverer også magi til markedsdage, festivaler, messer, arrangementer, firmafester,

teambuilding, events, receptioner og privatfester. Se mulighederne på kortogbold.dk.

Ophavsret ved tryllekunstner Erik Jensby Kortogbold.dk 2019 - Digital marketing ved Stevnsdesigneren Christine Hansen